Produkterna som räddar din sommar
Nu tänker jag tipsa om några produkter som är perfekta inför sommaren. Jag har fått stor nytta av dessa och ser fram emot att fortsätta använda dessa prukter under sommaren och kanske ett tag in på hösten!
 
Okej då kör vi: 
 
1) Emma s,  mosturizing facial mist - Detta är verkligen en "moisturizing" spray. Inte bara ett vatten som man sprutar i ansitet utan den fuktar verkligen! Man borde ju alltid smörja sin ansiktskräm ända ner mor halsen och även på bröstkorgen(huden på ansiktet räknas hela vägen). Det tycker jag att denna fuktsprayen underlättar. Det är bara att spraya på hela bröstkorgen/halsen och man blir återfuktad som om man har smörjt in en lätt fuktkräm! Såå braa!! 
 
2) Avéne, SOS skin repair creme(apoteket) - kan användas vid sår och sprickor i näsan och runt munnen samt på händer och fötter (t ex på hälarna). Går också bra att använda vid utslag av exempelvis nickelallergi. Den lätta krämen innehåller sukralfat som skyddar sårkanten och främjar läkning. Krämen kan appliceras på hud eller slemhinna. Såå bra under sommartid! 
 
3) Kicks, Daily gradual tan - Funkar kanon om man vill jämna ut och förlänga livsländen på solbrännan i ansiktet. Man ser resultat efter ett par dagar och jag tycker resultatet blir superfint. Men varnar lite om du är superblond då den kan missfärga ljust hår så man blir lite orange. För mig som har rätt brunt hår och mörka ögonbryn funkar det fint utan missfärgning! Ett stort plus för mig är doften som påminner om färsk persika typ! 
 
4) Foot spray(apoteket) - På sommaren är det lätt att få fotsvätt, speciellt när man går långa promenader i värmen med sneakers på fötterna som mig. Spraya denna sprayen på rena fötter och låt det torka in, vilket går rätt fort. Så slipper man fuktiga fötter! Tycker den har funkar skitbra faktiskt, som en fot-deo kan man säga fasst parfymfri!
 
Hoppas någon av dessa produkter kan hjälpa dig igenom sommaren. Oftast finns det en lösning till saker som kann kännas lite jobbigt - kanske kan något av dessa funka för dig!
 
Det är bara att fråga om ni undrar något kring dessa produkter! 
 
 
emma

åh ska kolla närmare på Daily gradual tan

Svar: Rekommenderar den verkligen!
Eda Salihov

Beauty Maniac

Avéne krämen funkar så bra!

Svar: Jag borde ha upptäckt denna tidigare, verkligen så bra!
Eda Salihov

Josefine Malmqvist

Tack för bra tips!!

Svar: Det var så lite!
Eda Salihov

Camilla Persson

Jättebra tips! ☺️

Svar: Hoppas det var till hjälp! :)
Eda Salihov

Twiggy Lundberg

Väldigt sugen på att testa den moisturizing misten från Emma S.. :) Kul att läsa om den!

Svar: Rekommenderar den verkligen just för att den fuktar huden så bra, och inte är en meningslös spray som sprayar vatten på ansiktet och försvinner sedan..haha
Eda Salihov

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress