Du är det finaste du har
Sverige är verkligen superfint på sommaren med all vacker natur. Jag vill så gärna var ute hela tiden och vara vid havet, stranden, skogen och bergen mer. Tyvärr så är det alltid suspekt om när det blir fintväder/varma soliga dagar. Men i år har vädret varit KANON! Att hänga vid stranden runt lunchtid nästan varje dag har varit så avslappnande för själen - vad mer kan jag önska mig just nu än att känna att jag mår bra! 
 
Jag har njutit av att bara sitta och andas in luften vid havet, gå en promenad i skogen och använda sina sinnen, lukta på naturen, lyssna på naturen - svårare än så behöver det inte vara att koppla av och koppla bort.
 
Hade jag tröttnat eller blivit uttråkad av detta vackra ställe så hade jag fått stanna upp och påminna mig själv om att vara tacksam för de mest simpla sakerna i livet och inte tillåta mig sjäv att bli bortskämd - så bortskämd att jag blir uttråkad av att sitta vid havet och bara existera utan massa krav och materiella saker kring mig.
 
Det är lätt att hamna i en ond cirkel som gör att man aldrig är nöjd med vart man än är i livet, vad man än äger för man ser vad andra har och det triggar dig till att vilja ha mer. Men det som gör andra nöjda behöver inte göra dig glad, du kanske värderar helt andra saker? Sluta stressa över andras mål i livet, bli inspirerasd av andra, kopiera inte - skapa och följ dina egna mål.
 
Stanna upp, varva ner och njut av din omgivning,  hitta vad som är viktigt för dig, vad som är ovärt att lägga din energi på och fokusera på det. Allt annat förbi det som är "jobbigt" kommer bli lättare att handskas med för du vet vad du vill fokusera och fördela din energi på - en enkel väg till att må bra <3 
 
TA HAND OM ER :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress