Produkterna som räddar din sommar
Nu tänker jag tipsa om några produkter som är perfekta inför sommaren. Jag har fått stor nytta av dessa och ser fram emot att fortsätta använda dessa prukter under sommaren och kanske ett tag in på hösten!
 
Okej då kör vi: 
 
1) Emma s,  mosturizing facial mist - Detta är verkligen en "moisturizing" spray. Inte bara ett vatten som man sprutar i ansitet utan den fuktar verkligen! Man borde ju alltid smörja sin ansiktskräm ända ner mor halsen och även på bröstkorgen(huden på ansiktet räknas hela vägen). Det tycker jag att denna fuktsprayen underlättar. Det är bara att spraya på hela bröstkorgen/halsen och man blir återfuktad som om man har smörjt in en lätt fuktkräm! Såå braa!! 
 
2) Avéne, SOS skin repair creme(apoteket) - kan användas vid sår och sprickor i näsan och runt munnen samt på händer och fötter (t ex på hälarna). Går också bra att använda vid utslag av exempelvis nickelallergi. Den lätta krämen innehåller sukralfat som skyddar sårkanten och främjar läkning. Krämen kan appliceras på hud eller slemhinna. Såå bra under sommartid! 
 
3) Kicks, Daily gradual tan - Funkar kanon om man vill jämna ut och förlänga livsländen på solbrännan i ansiktet. Man ser resultat efter ett par dagar och jag tycker resultatet blir superfint. Men varnar lite om du är superblond då den kan missfärga ljust hår så man blir lite orange. För mig som har rätt brunt hår och mörka ögonbryn funkar det fint utan missfärgning! Ett stort plus för mig är doften som påminner om färsk persika typ! 
 
4) Foot spray(apoteket) - På sommaren är det lätt att få fotsvätt, speciellt när man går långa promenader i värmen med sneakers på fötterna som mig. Spraya denna sprayen på rena fötter och låt det torka in, vilket går rätt fort. Så slipper man fuktiga fötter! Tycker den har funkar skitbra faktiskt, som en fot-deo kan man säga fasst parfymfri!
 
Hoppas någon av dessa produkter kan hjälpa dig igenom sommaren. Oftast finns det en lösning till saker som kann kännas lite jobbigt - kanske kan något av dessa funka för dig!
 
Det är bara att fråga om ni undrar något kring dessa produkter! 
 
 
Du är det finaste du har
Sverige är verkligen superfint på sommaren med all vacker natur. Jag vill så gärna var ute hela tiden och vara vid havet, stranden, skogen och bergen mer. Tyvärr så är det alltid suspekt om när det blir fintväder/varma soliga dagar. Men i år har vädret varit KANON! Att hänga vid stranden runt lunchtid nästan varje dag har varit så avslappnande för själen - vad mer kan jag önska mig just nu än att känna att jag mår bra! 
 
Jag har njutit av att bara sitta och andas in luften vid havet, gå en promenad i skogen och använda sina sinnen, lukta på naturen, lyssna på naturen - svårare än så behöver det inte vara att koppla av och koppla bort.
 
Hade jag tröttnat eller blivit uttråkad av detta vackra ställe så hade jag fått stanna upp och påminna mig själv om att vara tacksam för de mest simpla sakerna i livet och inte tillåta mig sjäv att bli bortskämd - så bortskämd att jag blir uttråkad av att sitta vid havet och bara existera utan massa krav och materiella saker kring mig.
 
Det är lätt att hamna i en ond cirkel som gör att man aldrig är nöjd med vart man än är i livet, vad man än äger för man ser vad andra har och det triggar dig till att vilja ha mer. Men det som gör andra nöjda behöver inte göra dig glad, du kanske värderar helt andra saker? Sluta stressa över andras mål i livet, bli inspirerasd av andra, kopiera inte - skapa och följ dina egna mål.
 
Stanna upp, varva ner och njut av din omgivning,  hitta vad som är viktigt för dig, vad som är ovärt att lägga din energi på och fokusera på det. Allt annat förbi det som är "jobbigt" kommer bli lättare att handskas med för du vet vad du vill fokusera och fördela din energi på - en enkel väg till att må bra <3 
 
TA HAND OM ER :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hårtrend 2018
Vissa år har en del frissyrer verkligen varit en stark trend. Allt från färger till peruker. Men i år tycker jag många har valt att tycka om sin naturliga textur som trend. Det är inte alltid så lätt att klippa en frissyr som faktiskt funkar för den texturen man själv har. Det finns så otroligt många snygga frissyrer som jag aldrig hade klippt på grund av att jag vet att mitt hår aldrig hade funkat. 
 
Detta är en frissyr jag verkligen tycker är supersnygg!!! Man kan ha det utsläppt, lite frissigt, halft uppsatt - så smidigt! Speciellt nu under sommaren <3
 
 
Tycker du detta är en snygg frissyr?
 Bilderna är från Pinterest