#dagenslunch
Första lunchen jag lägger upp för 2018!
Idag blev det Turkiska kryddiga köttbullar(de görs alltid platta) ris, ugnsstekt potatis, morötter och tomater + gräddsås! Såå gott! 
Någon mer än jag som hade kunnat äta gräddsås som soppa och doppat bröd typ?? 

Vad har ni ätit för lunch? 

(null)

(null)


2018
 
Jag ser väldigt mycket fram emot 2018. Det är alltid en bra bortförklaring till att faktiskt ta tag i att göra saker. Vilket jag i år verkligen tänker ta tag i att göra saker JAG vill göra. Jag har skrivit en lista med massa punker som jag SKA bocka av i år. Så är det :) 
 
Igår kväll var jag hemma hos min bästa kompis som nyligen har flyttat in i en fin lägenhet. Kvällen började med att laga och duka fram middag och snackade om 1000 olika ämnen OCH hon är skitduktig på att laga mat ville bara säga det också. Sedan gottade vi ner oss i soffan och maassa tända ljus (hon har ingen taklampa än) så mysfaktorn var sjukt hög. Vi köpte varsin astro-tidning och läste om hur vårat år skulle se ut. Sedan skrev vi en summering av vårat år baserat på bilderna i vår mobil. Jag behöver gå igenom mitt fotoalbum på mobilen för att se vad jag har gjort under året – håller ni med? Sedan åkte snackset fram och nerräkningen började! Vi hade turen att ha en fantastisk utsikt över stan när fyverkerierna började, det var så fiiint!!! Är väldigt glad att jag fick fira in nyåret så mysigt och värdefullt med min bästa vän – som är ett guldkorn <3
 
Nu jäklar är jag taggad inför ett nytt år!