Vardagssmink - Rutin
 
 
 
 
 Detta är en av mina sminkrutiner som är väldigt simpel och funkar hela året om! Resultatet blir naturligt och funkar överallt. En eyeliner, lite ögonskugga eller ett härligt läppstift till detta och you are ready for party!
 
STEG 1) Återfuktar hela ansiktet med en ansiktskräm från NIVE, kostar bara 49:- på ICA MAXI och har solskyddsfaktor på 15. WHOOP WHOOP!
 
STEG 2) Smörjer ansiktet med en lätt och återfuktande foundation från LUMENE. Perfekt för att jämna ut hyn, det hår att gö över en extra gång för områden man vil täcka mer.
Denna passar alla hudtyper. Stort pluss för dig som är känslig eller har torr hy, då kommer du älska denna extra mycket!
 
STEG 3) Fyller i ögonbrynen där det behöv med en ögonbrynstrio från Makeup store och en snedskuren borste. Sjukt bra pigment och grymma färger. Speciellt för dig som INTE vill ha röda toner, denna är neutral/kall ( i butik finns även en med röda toner för dig som föredrar det). Sedan borstar jag allt på plats med en ögonbrynsmaskara från Maybelline som är färgad!
 
STEG 4) Till sist avslutar jag med att svepa lite rouge på mina kindben. Innan min maskara brukar jag böja mina fransar och sedan använda en vattenfast maskara som håller böjjen. Denna från LUMENE är gryymm. Den ger inte världens dramatiska, men långa och separerade. JAg vågar nog säga att det är ganska omöjligt att få klumpar med denna!