Nya Lumene VS gamla Lumene foundation
 
 
För inte så jätte länge sedan gick jag till Åhlens City för att köpa en ny Lumene foundation, för min var nästan slut(har köpt samma under de senaste åren). Då såg jag att nästan allt har fått en ny design och hade ingen aning om vilken som var den jag brukar använda.
  • Blå-förpackning --> gammal design
  • Nude-förpacking --> ny design 
  • Det är en annan färgskala på dessa så jag som är 2 Honey beige har 1 Classic beige på den nya förpackningen, resultat är likadant.
  • +Nya formulan är mer flytande och känns lättare på hyn med täckning som förut!
  • + SPF 15
  • +Paraben free!
Som flytande foundation är detta helt klart min favorit. Det som jag gillar med denna är att när jag "back in the days" hade extremt torr hy speciellt under vintern, var jag i behov av en så fuktgivande foundation som möjligt, och jag blev rekommenderad denna och sedan dess har jag älskat den.
 
Just nu är jag mer eller mindre oljig och jag tycker den funkar kanon endå. Man kan få allt från naturligt till ganska heltäckande resultat. Den har inte en matt finish, men inte jätteglansig heller. Om man pudrar ner T-zonen få man perfekt lagom med lyster i ansiktet.
Foundations med matt finish sätter sig torrt och fult på mig hur mycket jag än använder fuktgivande kräm och primer under. 
 
Mitt rum är kaoz
 
 
 
Idag vaknade jag tidigt och satte igång med allt möjligt som måste bli gjort och dagen har gått jättefort. Ute är det fantastiskt väder med strålande sol! Dock väldigt kallt x)
Under veckan har det rengjorts mycket utomhus, bland annat är det nu heeeelt grusfritt och det är den enda stora vårtecknet för mig YAAY! :D När det är fint väder ute och solen lyser upp här hemma, blir jag piggare och får mer lust att städa. Kvar är mitt egna rum(stor röra!) det får vänta tills imon. Nu får jag ta och varva ner. Godkväll!
 
Nu tar jag lov
(Bild lånad av Josephines facebook :) 
 
Heeej! säger bara shiiiitt vad full rulle det har varit i skolan fram tills idag. Allt från att sätta borschyrer, koda i HTML och CSS och magasin uppslag. Allt är inlämnat, utsrivet och redovisat. Tur att man har en fantastisk klass :) Ska försöka vila ut hela långhelgen så gott det går, för jag ska försöka överleva med pirr i magen i tre dagar innan det händer grejjer!