Perfekt foundation
Hur ska man hitta den perfekta foundationen? Det är inte helt lätt att hitta rätt färg på egenhand. I de flesta är kosmetikavdelningen bemannad med kunnig personal, be om hjälp! Låt de ta en titt först på din hy-typ och utgå efter om du är oljig, normal eller torr i hyn. 
Sedan ska man välja rätt färg. Det absolut bästa området att testa foundationen på är kinden/käkbenet. Då kan man testa stryka på några olika alternativ. 
 
Syns den inte, då finns den inte - rätt färg!
 
Något man ofta missar att lägga vikt på är vilken underton man har GUL eller ROSA. För köper man fel kan hyn uppfattas grå/död. Lågprismärken har oftas inte färgskalor som anpassar sig efter underton. Antingen är alla deras produkter väldigt gula eller rosa.
 
Något jag personligen rekomenderar just när det kommer till flytande-foundation är att kolla på lite dyrare märken (ca 400 - 1000kr) än lågprismärkena (70-200kr) som innehåller mycket dåliga ämnen för hyn,  för att ju dyrare en foundation är, desto mer "bra" ämnen innehåller den som kan göra allt från att återfukta till att faktiskt reparera dålig hy! Det är även lättare att hitta en nyans som stämmer med din egen och sitter på platts i flera timmar tillsammans med ett puder som kan vara färgat eller färglöst, där syftet är att fästa foundationen på hyn. 
 
(Detta är mina personliga åsikter efter utbildning och erfarenhet)
 
 
VI ALLA ÄR OLIKA!
 
 
 
 
MissLovato

Hej!
Gillar du Demi Lovato? Titta gärna in på min blogg för daglig uppdatering med nyheter om Demi. Vi försöker nu också att få Demi att komma hit till Sverige så det skulle vara jättesnällt om du ville hjälpa till! Info finns på bloggen misslovato.blogg.se
Tack på förhand.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress